BUSSRESA STOCKHOLMIA 2019 - THIS IS ONLY AVAILABLE FOR BUS TRIPS WITHIN SWEDEN


Boka en bussresa

Vill ni få ut mesta möjliga av STOCKHOLMIA2019 boka då en bussresa tillsammans med er förening! Låt oss hjälpa er organisation med allt det praktiska samlat i ett paket.

Med en chartrad buss till STOCKHOLMIA2019 säkerställer ni att alla anländer samtidigt. Ni väljer även ett miljövänligt alternativ och sparar samtidigt pengar. 

Njut av bekväma sittplatser och gratis WiFi i alla fordon. De erfarna chaufförerna är serviceinriktade och måna om att ge sina resenärer en garanterat trevlig bussresa. Detta ger er möjlighet att gemensamt komma in i stämningen före utställningen. Så om du har en bussresa i tankarna, tveka inte att höra av dig till oss, så berättar vi vad vi kan erbjuda just dig och din förening.

I resan ingår

Bussresa
Tur och retur Göteborg, Malmö, Umeå-Stockholm ( beräknat på 50 personer).

Tillgång till buss
Till och från utställningen om ni väljer att bo på ett hotell utanför city.

Hotell
3, 5 eller 7 nätter, del i standard dubbelrum (enkelrumstillägg mot kostnad).

Stockholm Pass (24- timmars)
För att få ut det mesta av er vistelse i Stockholm, ingår ett 24- timmars Stockholm Pass. Det är ett upplevelsekort som ger er möjlighet att uppleva allt som Stockholm har att erbjuda. Kortet gäller i 24 timmar från första aktiveringen. Stockholm Pass inkluderar fri entré till över 60 toppattraktioner, museum och sightseeingturer i Stockholm, inklusive Hop-on-Hop-off bussar, Sky View, Kungliga slottet, en båttur till Fjäderholmarna och mycket mer.